Frakt & Retur

FRAKT FRÅGOR?
När kommer min beställning att levereras? När kommer det fram?
Om din beställning gjordes, kan beställning kommer att levereras samma dag, om inte kommer det att skickas på måndag. Du kommer att få en e-postbekräftelse när din beställning har levererats. Innan du checkar ut, kommer du att se flera uppskattade ankomst datum, beroende på vilken typ av sändning dig select.The Sändningstiden är 3-5 dagar.
? Vad är min orderstatus? Hur spårar jag min beställning?
När du har gjort en beställning, kan du kontrollera dess status när som helst. Om du vill spåra din beställning från denna sida, gå hit. Eller kontakta vår kundtjänst: service.aline@hotmail.com När en beställning har levererats får du en försändelse bekräftelsemail som ska innehålla spårningsinformation.
RETURN / BÖRS FRÅGOR?
Vad är din retur / utbytespolitik?
Vi garanterar våra varor för att vara fri från tillverkningsfel och kommer att acceptera något defekt objekt för återbäring eller utbyte. Med förbehåll för nedanstående begränsningar, un-tvättat, un slitna, kan oanvända eller defekta varor returneras inom 60 dagar efter köpet för ett utbyte eller återbetalning. Merchandise mottas efter 60 dagar kan accepteras på eget gottfinnande för online kredit endast.
OBS: Inga retur eller utbyten kan accepteras på Swimwear eller Intimates. Alla skor måste returneras med originalförpackning i ursprungligt skick. beats by dre studio varor köpas online via denna webbplats är endast berättigad till i butik eller post-i avkastning. Slutlig försäljning varor är inte berättigade till retur.
Kunder:
Merchandise köpt via webbplatsen med ett kreditkort eller presentkort kan returneras eller bytas vid varje ringer fall fullt pris detaljhandels, om de föreligger tillsammans med en kopia av fakturan levereras med din beställning.
Internationella Kunder:
Kontakta oss på service.aline@hotmail.com  
och vi kommer att förse dig med vidare instruktioner om var avkastningen borde sändas, och det belopp du kommer att återbetalas. Bidragsbeloppen för returnerade varor kommer att krediteras till dig av vår partner Fiftyone i samma valuta och med användning av samma växelkurs som din ursprungliga beställning.
tillbaka